Prosze o sprawdzenie wyniku pochodnej:)
pola: | | 2 | | −4 | |
3sin |
| t=6sin |
| t  |
| | 3 | | 3 | |
| 3 | |
| −jest w potedze ale nie moglo mi wskoczyc  |
| 2 | |
13 gru 15:16
kolos:
13 gru 16:25
kolos:
13 gru 16:26
Magda: Pochodnej? po pierwsze zastanowiłabym się czy może przypadkeim pochodna sin to nie czasem cos?
13 gru 18:28
kolos:
14 gru 13:56
ICSP: 3 * (sint)
2/3
14 gru 13:57
kolos: Tylko −2/3 i z tego pochodną mam zrobić
14 gru 14:04
ICSP: jak wygląda funkcja f(t)
f(t) = 3 * sin2/3 t
czy
f(t) = 3 * sin−2/3 t
14 gru 14:10
kolos: Ta druga
14 gru 15:15
ICSP: | | −2 | |
f'(t) = 3 * |
| * sin−5/3 t * cost |
| | 3 | |
14 gru 15:18
kolos: A ile to będzie po podsumowanie
14 gru 15:34
ICSP: Poskracaj sobie
14 gru 15:47
kolos: No ale Ci sie stanie z cos i sin
14 gru 16:39
pola:
14 gru 18:47