sda
wyzwanie: Wykaż, że prawdziwa jest równość cosα−cos3αsin3α−sinα=tg2α Sformułuj niezbędne założenia.
12 gru 22:29
wyzwanie: ciekawe zadanko jak by powiedziała moja nauczycielka
12 gru 22:32
wyzwanie: mógłby ktoś coś podpowiedzieć?
12 gru 22:32
wyzwanie: nikt nie potrafi?
12 gru 22:34
wyzwanie: no prosze chociaż jakaś podpowiedź
12 gru 22:43
wyzwanie: moglby ktoś coś powiedzieć?
12 gru 22:50
5-latek: sin3x−sinx=sin2x a sin2x=........
cosx−cos3x=albo np tak cosx(1−cos2x) lub =−cos2x
12 gru 22:52
5-latek: cosx−cos3x ≠cosx(1−cos2x) blad jest bo juz pora spac a nie pisac
12 gru 22:54