matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nierówności
krecik:
kiedy nierównosci sa równoważne?
12 gru 17:39
Hajtowy:
https://www.google.pl/search?q=kiedy+nier%C3%B3wno%C5%9Bci+s%C4%85+r%C3%B3wnowa%C5%BCne&oq=kiedy+nier%C3%B3wno%C5%9Bci+s%C4%85+r%C3%B3&aqs=chrome.1.69i57j0l3.6600j0j7&bmbp=1&sourceid=chrome&espvd=215&es_sm=93&ie=UTF-8
12 gru 17:59
Panko:
Najprościej Wtedy gdy maja te same zbiory rozwiązań.
12 gru 18:05
krecik:
Dzięki
Panko
12 gru 18:14