matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż algebraicznie układy równań
Mieczysław:
Rozwiąż algebraicznie układy równań Pierwszy UKŁAD RÓWNAŃ Ix − yI − y=2 x − 3y=6 Drugi UKŁAD RÓWNAŃ : Ix − 2I + y=3 Ix + 2I − y=1
12 gru 13:00