matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Moge tak zrobic?
piter:
Bedzie to prawdziwe?
2e
x
2e
x
1
=
=
(e
x
+1)
2
e
2x
+2e
x
+1
e
2x
+1
12 gru 12:42
john2:
2e
x
2e
x
=
=
e
2x
+ 2e
x
+ 1
e
2x
1
2e
x
(
+ 1 +
)
2e
x
2e
x
1
e
x
1
+ 1 +
2
2e
x
Więc niezbyt.
12 gru 13:45