matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Geometria
Blue:
Jakie książki objaśniające zagadnienia z geometrii polecacie? Najlepszy Kiełbasa a może coś innego
http://www.legolas.pl/9788392183785/Matematyka-Geometria-zbior-zadan-Kielbasa.html
11 gru 18:01
bezendu:
Też mam ten zbiór
11 gru 18:03
5-latek:
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=8&cad=rja&ved=0CFsQFjAH&url=http%3A%2F%2Fwww.wiw.pl%2Fmatematyka%2Fgeometria%2F&ei=o5uoUri7PMuAhAfoyYG4Cw&usg=AFQjCNFD4JyQOsB2UffV2AzUCdNHN2iZ_Q
moze to
11 gru 18:08