matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz współrzędne punktu
asvsa:
Wykresy funkcji f(x) = log
2
(x−4) oraz g(x) = 3 przecinają się w punkcie A. Wyznacz współrzędne punktu A.
11 gru 16:43
5-latek:
rozwiaz rownanie log
2
(x−4)=3
11 gru 16:46
asvsa:
Dzięki, wyszło.
11 gru 17:07