Naszkicuj wykres funkcji. Podaj dziedzinę i równania asymptot wykresu oraz sposó
monyczka: Naszkicuj wykres funkcji. Podaj dziedzinę i równania asymptot wykresu oraz sposób przesunięcia
| | a | |
wykresu podstawowego y= |
| |
| | x | |
11 gru 16:25
11 gru 16:26
monyczka: mógłbyś mi zadania rozwiązać a nie podajesz linki ? Ja ich nie rozumiem i prosze o rozwiązanie
a nie wskazówki
11 gru 16:29
5-latek: Jesli chcesz rozwiazanie to jest taka strona www. zadane .pl
11 gru 16:30
Radek:
A co ktoś ma za Ciebie robić zadania ? Jak nie będziesz próbować to się nie nauczysz... A
wstawiam linki bo tam masz to wytłumaczona, ale Tobie nawet nie chcę się zajrzeć...
11 gru 16:33
monyczka: tutaj też rozwiązują zadania

Tak ktoś za mnie ma je rozwiązać. Skąd wiesz, ze nie
probowalam? I zaglądałam tam... Jednakże szybciej sie naucze analizując rozwiazane zadania
które publikuje tu
11 gru 17:17
bezendu:
| | 3 | |
Rysujesz f(x)= |
| niebieski, następnie przesuwasz go o weektor v→[2,0] (dwie jednostki w |
| | x | |
prawo), pamiętając o asymptocie pionowej x=2. Końcowym wykresem jest wykres zielony
11 gru 17:20
monyczka: a jak to będzie wyglądało w b?
11 gru 17:41