matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równania
Kacha:
1/3+2=x
15 paź 20:06
M:
5 maj 13:10
Jolanta:
x=2
1
3
Ale raczej nie taka jest treść zadania
5 maj 23:32
Podstawy Geometrii:
1
Jolu
raczej taka bo nie sądze zeby było
=x
3+2
6 maj 02:08