matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kto mi pomoże, bo mam wątpliwości :) ?
Borczi:
−3x
3
−x
2
9 gru 21:11
Hajtowy:
−3x
3
−x
2
= x
2
(−3x−1) ⇒ x =... v x =...
9 gru 21:24
Wazyl:
Co to jest? To się równa czemuś?
9 gru 21:24