| (n+1)! − n! | ||
an = | ||
| (n+1)! + n! |
| (n+2)! − (n+1)! | (n+1)! − n! | |||
an +1 − an = | − | = | ||
| (n+2)! + (n+1)! | (n+1)! + n! |
| (n+2)! − (n+1)! | (n+1)! − n! | |||
= | − | = | ||
| (n+1)!((n+2) +1) | n!((n+1) + 1) |
| (n+2)! − (n+1)! | (n+1)! − n! | |||
= | − | = | ||
| (n)!(n+1)((n+2) +1) | n!((n+1) + 1) |
| (n+2)! − (n+1)! | (n+1)! − n! | |||
= | − | = | ||
| (n)!(n+2)((n+2) | n!(n+2) |
| (n+2)! − (n+1)! | (n+2)!((n+1)! − n!) | |||
= | − | = | ||
| (n)!(n+2)((n+2) | (n+2)(n!(n+2) |
| (n + 1)! − n! | n!*(n + 1) − n! | |||
an = | = | = | ||
| (n + 1)! + n! | n!*(n + 1) + n! |
| n!*(n + 1 − 1) | n | ||
= | |||
| n!*(n + 1 + 1) | n + 2 |