matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jakie maksymalne obciazenie w kilogramach na jeden metr kwadratowy
Edyta:
s=10cm h=4,5cm h1=40cm g=1,1cm l1=400cm l2=400cm l3=400cm s1=900cm x − ściany na których belki się opierają y − belki stropowe, rozmieszczone co 40cm
9 gru 15:09