logloglog
Karo: wiadomo, że a = 3 log8 4 zatem a jest równe?
8 gru 20:59
Karo: pomozecie?
8 gru 21:03
ICSP: a = 2
8 gru 21:04
Okła: ten logarytm mozna zapisac w postaci log8 43
8 gru 21:05
5-latek: | | 1 | |
3log84=3*log2322=3* |
| *2log22= policz |
| | 3 | |
8 gru 21:06
Okła: haha małolat.

i tak juz padła odpowiedz
8 gru 21:07
5-latek: tak padla odpowiedz

ale czy
Karo to rozumie to ju zdruga sprawa
Moze zapyta skad sie to wzielo a nie przepisze bezmyslnie
8 gru 21:10
Karo: dzięki 5−latek, chodziło mi jak to rozwiązać, policzę, dzięki wielkie!
8 gru 21:25