matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Trygonometria
lalaoa:
Oblicz:
sin
2
240*
cos300*
8 gru 20:45
krystek:
sin240=sin(180+60)=−sin60= .. anal wzory redukcyjne dla cosx
8 gru 20:46
lalaoa:
a rozpiszesz cos?
8 gru 21:01
lalaoa:
Oke, już mam
8 gru 21:03