matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykaż
lool:
wykaż że log
2
2+log
2
5+ log4*log5=1
8 gru 20:27
zombi:
L=log
2
2+log
2
5 + log2
2
*log5 = log
2
2 + log
2
5 + 2log2log5 = (log2 + log5)
2
= (log10)
2
= 1 =P
8 gru 20:34