matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
pola:
1+(1+i)
2
*i
233
+2i
(3−i)i
536
+3*i
894
8 gru 20:06
pola:
pomoze ktos
8 gru 20:13
pola:
8 gru 20:24
MQ:
Podpowiedź i
233
=i
232
*i=(i
2
)
116
*i=(−1)
116
*i=1*i=i analogicznie inne
8 gru 20:29