matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak zamienić?
Adam:
1
8
na
1
2
do potegi?
8 gru 13:39
Kaja:
1
1
=(
)
3
8
2
8 gru 13:41
Mikołaj:
1
8
= (
1
2
)
3
8 gru 13:42
Hajtowy:
Skoro
1
1
(
)
3
=
2
8
8 gru 13:42
Adam:
Dziekuje bardzo
8 gru 13:43