matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownania trygonomtryczne
Kuba:
a)log
p
2
s
i
n
x
(1+cosx)=2 tu jest pierwiatek z dwoch w podstwaie przy log b)log
c
o
s
x
(sinx)+log
s
i
n
x
(cosx)=2 c)log
2
(cosx) + log
1
/
2
(−sinx)=0
8 gru 13:22