takie cos
kot: napisz jakie liczby spelniaja rownosci sin2x=sinx
15 paź 14:07
kot: AS poradzisz cos mialam takie zad na spr i nei wiem jak je zrobic
15 paź 14:51
aska: chyba tytlko 0, bo jak podzielisz przez sinx, to bedzie sinx=0 a to jest tylko 0
15 paź 15:08
kot: kurde wlansie nie wiem jak to zrobic
15 paź 15:12
kot: moze sin jest w przedzialach <−1;1> i jakos to wykozystac no nie wiem
15 paź 15:12
Biebrza: sin2x−sinx=0
sinx(sinx−1)=0
sinx=0 lub sinx=1
teraz jaśniej?
15 paź 15:19
kot: o jej ale proste
15 paź 15:29
kot: heh
15 paź 15:29