matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jerey:
wykaż, ze 2tg40tg50 +sin
2
15+sin
2
75=3
8 gru 12:58
jerey:
?
8 gru 13:24
ICSP:
L = 2tg40tg50 + sin
2
15 + sin
2
75 = 2tg40ctg40 + sin
2
15 + cos
2
15 = 2 * 1 + 1 = 3 = P c.n.w.
8 gru 13:27