pomocy
iza: naszkicuj wykres funkcji f(x) = |(x−p)2+2p| dla p=−2. dla jakich wartości parametru p równanie
f(x)=6 ma dokładnie 3 rozwiazania?
7 gru 23:19
pigor: ..., o

wreszcie autor(ka) zadania , podchodzi do problemu jak należy.
7 gru 23:23
pigor: ... , a tu wniosek z wykonania polecenia w treści zadania, jest taki,
że
warunki zadania będą spełnione, gdy p= −3, wtedy f(−3)=−6 ⇒ |f(−3)|=6.
7 gru 23:41
Eta:
7 gru 23:48
pigor: ..., no
Eta, jak ślicznie, dziękuję, a
ja myślałem, że już zapomniałaś o mnie.
7 gru 23:56
Eta:
No nie

........ o Tobie
pigorku? .. nie da się zapomnieć
7 gru 23:57