logarytmy
tośka: hej, pisałam dzisiaj test i miałam za zadanie obliczyć
log log log 10
10
ile to jest i jak to zrobić bo zdębiałam ^^ napisałam, że jest to równe 1
7 gru 19:18
sushi_ gg6397228:
pokaz swoje obliczenia
7 gru 19:22
5-latek: moze mialobyc tak log(log(log1010)
Zaczniemy o najbardzie wewnwtrznego logarytmu czli log1010=10log10=10
teraz mamy log(log10) to log10=1 i dalej mamy log1=0 bo 100=1 wiec chyba ma byc 0
7 gru 19:23
5-latek: no i co
Toska dawaj swoje obliczenia bo ja moglem sie pomylic
7 gru 19:29
tośka: ja nie zrobiłam żadnych obliczeń, to jest najlepsze. strzeliłam 1 po prostu bo nie miałam
zielonego pojęcia jak się do tego zabrać...
7 gru 19:29
tośka: ważne że próbna zaliczyłam
7 gru 19:32
5-latek: To sie ciesze
7 gru 19:42