proszę o pomoc z funkcjami
Ala: proszę o pomoc, nie mam pojęcia o co z tym chodzi!
y=x−2/2 mianownik
a) określ dziedzinę i zbiór wartości funkcji,
b) oblicz f(0), f(3), f(−2),
c) sprawdź czy punkty A = (2,1), B = (4, ), C = (, −4) należą do wykresu,
d) określ miejsce zerowe funkcji oraz jej monotoniczność,
7 gru 18:26
7 gru 18:30
Ala: przeczytałam całą mase materiałów, poprostu tego nie rozumiem, a taką odpowiedzią to chyba
wiesz co mozesz sobie zrobić!
7 gru 19:12
5-latek: Prosisz o pomoc a chcesz gotowca .
wiec zastanow sie czego chcesz .
Po drugie jesli tego nie rozmiesz to rusz dupe z krzesla i pojdz do nauczyciela i popros go
niech wytlumaczy a nie obrazaj na forum ludzi OK?
7 gru 19:18
Ala: a wal sie z tymi twoimi odpowiedziami! myślisz ze jesteś lepszy bo znasz sie na tym?! poradze
sobie sama!
7 gru 19:54