matematykaszkolna.pl
Z życia forum Jakub: Witam! Dzisiejszy wieczór nie był dobry dla forum. Ktoś sobie robił żarty. Niestety czasami tak się zdarza. Mnie akurat nie było przy komputerze i o tym nie wiedziałem. Usunąłem już wszystkie wulgarne wpisy. Jakbym coś pominął to proszę o wskazanie. Mój stosunek do tej sytuacji jest taki: Podczas miłej wycieczki w lesie czasami się w coś śmierdzącego wdepnie. Nie jest to jednak powód, ani sobie psuć humor tego dnia, ani tym bardziej przestać chodzić do lasu. Uff, zdążyłem emotka 2 minuty przed północą życzę wszystkim pomagającym z okazji Dnia Nauczyciela satysfakcji z udzielonej pomocy.
14 paź 23:58
Kataklizm Bogdan: Zawierucha pogodowa wdarła się dzisiaj również do naszego forum. Dobry wieczór Jakubie, AROB, Eto, witam wszystkich po brzydkiej burzy. Jakubie, masz pełne ręce roboty, żeby posprzątać bałagan.
14 paź 23:54
Jakub: Witaj Bogdan! Pozwoliłem sobie twój wpis przenieść tutaj, aby nie dublować tego samego tematu.
15 paź 00:01
Bogdan: emotka
15 paź 00:11
AROB: Dobry wieczór Bogdanie i Jakubie, Życzmy sobie, aby takie zawieruchy nie powtarzały się. Pozdrawiam serdecznie. emotka
15 paź 00:17
Bogdan: Trzeba iść spać. Dobranoc
15 paź 00:23
AROB: Ja też po takich emocjach idę spać. Wierzę, że "jutro będzie dobry dzień". Dobrej nocy życzę . emotka
15 paź 00:26
tim: Ja się wepchnę w temat, i poproszę Bogdana o odpisanie na maila emotka... I prawda, burza była niezła. A z okazji Dnia Nauczyciela − wczorajszego − trochę życzeń (pisane przeze mnie na przemowę): Szanowna Pani Dyrektor, Wychowawcy i Nauczyciele! 14 października jest Wasze Święto, święto polskiej oświaty. Tak jak nigdy, właśnie teraz, skupiamy nasze myśli wokół Was. Trudno znaleźć słowa, które były by dość piękne, aby podziękować Wam za Waszą pracę, poświęcenie, za serce i miłość. Towarzyszycie nam od najmłodszych lat, ucząc stawiania pierwszych literek i miłości do człowieka. To Wy obok naszych rodziców , kształtujecie nasze serca i umysły. To Wy troszczycie się o naszą przyszłość i nasze życie. Bądźcie zdrowi, zadowoleni z pięknej pracy, którą wykonujecie, zadowoleni z nas. Nie zaznawajcie kłopotów i trosk bądźcie pogodni i uśmiechnięci. Niech Wam nie zakłóca snu reforma oświaty. Niech się spełnią Wasze marzenia dotyczące życia osobistego i zawodowego. My nie zapomnimy o Was nigdy. Dziękujemy Wam i z całego serca życzymy sto lat pomyślności!
15 paź 20:48
Bogdan: Dobry wieczór timie, zaraz wyślę Ci maila.
15 paź 20:58
Jakub: Witaj tim! Oj działo się.
15 paź 20:59
anmario: Dołączam się do życzeń. A co do zawieruchy, cóż... Nie brak na świecie cymbałów. To napawa optymizmem, zawsze będziemy mieli pracę, nie? emotka
16 paź 06:01
Eta: Świetne A co z "emerytami" ?
16 paź 23:39
anmario: Ci są najlepsi, nie? emotka Lata praktyki można powiedzieć emotka
16 paź 23:49
Eta: emotka
16 paź 23:50