matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwistki
olla:
√
242
−
√
300
+
√
338
−
√
48
7 gru 14:49
Hajtowy:
242=11
√
2
300=10
√
3
338=13
√
2
48=4
√
3
7 gru 14:59
Hajtowy:
11
√
2
−10
√
3
+13
√
2
−4
√
3
= 11
√
2
+ 13
√
2
− 10
√
3
−4
√
3
= ...
√
2
− ...
√
3
7 gru 15:02