matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
bla bla:
3
=logx+1
logx−1
14 paź 21:54
M:
5 maj 17:33
Podstawy Geometrii:
x>0 x≠10
3
=logx+1
logx−1
log
2
x−1=3 log
2
x=4 |logx|=
√
4
logx=2 x=100 lub
1
logx=−2 x=
100
5 maj 17:44