matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomozcie!
kajka:
(2x−1)
2
− (x−2)
2
5 gru 19:23
Darth Mazut:
(a−b)
2
= a
2
− 2ab + b
2
<−−− użyj tego
5 gru 19:25
Agata:
=4x
2
−4x+1−(x
2
−4x+4)=4x
2
−4x+1−x
2
+4x−4=3x
2
−3
5 gru 19:27
kajka:
dziekuje
5 gru 19:54