matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Szybko pomocy!:))
kajka:
(
√
5
−
√
3
)
2
− (
√
5
+
√
3
)
2
5 gru 19:09
Wazyl:
a
2
−b
2
=....
√
5
−
√
3
=a
√
5
+
√
3
=b
5 gru 19:12
kajka:
i co dalej
bo stosuje ten wzor,ale mi nie wychodzi..
5 gru 19:13