matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Sprawdź czy prawdziwa jest równość
norbert:
Sprawdź czy prawdziwa jest równość ,powiedźcie jak to wyliczyć ,
5 gru 13:56
PW:
3
3
√
2
3
√
3
3
•2
3
3
•2
3
2
=
=
3
√
=
3
√
=
3
√
2,25
2
3
√
3
3
√
2
3
•3
2
3
•3
2
2
5 gru 14:11