matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
określanie dziedziny funkcji logarytmicznej
xyz:
log
5
7
określ zbiór wartości funkcji f(x)=
log
x
7
4 gru 21:02
etam:
x>0 i x≠1
log
5
x
f(x)= log
5
7*
=log
5
x dla x>0 i x≠1
log
5
7
ZW= R\ {0}
4 gru 21:13
xyz:
dziękuję
4 gru 21:16