matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
nokian21:
2log
3
8 − 3log
9
16
4 gru 15:05
daras:
tak, to są logarytmy
4 gru 15:39
Mila:
log
3
(8)=log
3
(2
3
)=3log
3
(2)
log
3
(2)
log
3
(2)
log
9
(16)=log
9
(2
4
)=4log
9
(2)=4*
=4*
log
3
(9)
2
dokończ
4 gru 15:56