cc
BABAJAGA: czy prawda jest : cos 2π3= − sin 30stopni
3 gru 22:57
krystek: cos120=cos(90+30)=−sin30
3 gru 22:59
Janek191:
Tak
cos 120o = − sin 30o
3 gru 23:00
BABAJAGA: to popatrzcie na cos takiego
cos 2π3 * 12 = −sin 30stopni * 12 = − 14
ale
cos 2π3 * 12 (gdy dwojki sie skroca) = 12
3 gru 23:04
3 gru 23:05
sushi_ gg6397228:
a ile to jest
(5+3)*2
5+ 3*2
oraz czy oba zapisy są równoważne
3 gru 23:06
krystek: | | 2π | | 1 | | 2π | | 1 | |
Zapis cos( |
| * |
| )≠cos |
| * |
| |
| | 3 | | 2 | | 3 | | 2 | |
3 gru 23:07
BABAJAGA: okk . dzieki .
ale glupoty pisze .
3 gru 23:08