matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz p{7 - 4√3}
Chmurka:
Jak obliczyć to zadanie?
√
7 − 4√3
3 gru 19:19
Wazyl:
ab=2
√
3
a
2
+b
2
=7
3 gru 19:22
Wazyl:
W takich zadania musisz szukać wzoru skróconego mnożenia pod pierwiastkiem. 7=4+3..
3 gru 19:23