matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
katy
zadanie:
π
3
3
sin(2005*
)=sin(2004π+
π)=sin
π=sin270
o
=−1 dobrze?
2
2
2
3 gru 19:07
zadanie:
?
3 gru 19:21
zadanie:
?
3 gru 19:47
zadanie:
dobrze?
3 gru 20:54
zadanie:
pomoze ktos?
3 gru 22:04
zadanie:
?
3 gru 22:32
ICSP:
nie
3 gru 22:38
ICSP:
3
4008π
3
4011π
π
2004π +
π =
+
π =
≠ 2005 *
2
2
2
2
2
3 gru 22:39
zadanie:
π
a jak skrocic ten kat 2005*
?
2
3 gru 22:46
ICSP:
2005π
2004π + π
π
=
= (1002π +
)
2
2
2
3 gru 22:50
zadanie:
dziekuje
3 gru 23:36