matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
udowodnij tożsamość
niunia:
sinx
2*cosx
2
+
=
1+cosx
sinx
sinx
3 gru 19:07
niunia:
tożsamość help
sinx
2*cosx
2
+
=
1+cosx
sinx
sinx
3 gru 19:20
+-:
To nie jest tożsamość
sinx
2cosx
1+cosx
+
=
1+cosX
sinx
sinx
3 gru 19:54