matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
analityczna
olka:
dane są 3 punkty P1=(1,3,−1) P2=(0,0,2) P3=(1,1,1) znajdz 3 równania płaszczyzn parami prostopadłych przechodzących przez punkt P1, w ktoreych jedna przechodzi przez P1,P2,P3. Prosze o pomoc
3 gru 09:35