pomocy to mam na jutro
kamil: oblicz 5 17 + 125 − (3−2110)=?
2 gru 20:28
M:
20 lis 06:00
Jolanta: | | 5 | | 14 | | 9 | | 19 | | 9 | | 38 | | ,63 | | 108 | | 63 | |
5 |
| +1 |
| − |
| =6 |
| − |
| =6 |
| − |
| =5 |
| − |
| = |
| | 35 | | 35 | | 10 | | 35 | | 10 | | 70 | | 70 | | 70 | | 70 | |
20 lis 10:59
Mila:
Witaj Jolanto. Jak sprawuje się Twoja uczennica?
20 lis 15:57
Jolanta: Witaj Milu Uczyłam się z nią tylko w czasie wakacji. Wszystko nadrobiła i teraz ma czwórki i
piątki
20 lis 19:26
Mila:
Gratulacje.

Może tu będzie zaglądać.
20 lis 23:31