matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potega o wykładniku wymiernym
dżasta:
oblicz. 8
4
/3= (pierwiastek sześcienny z 8)
4
= pierwiastek z 8, tak czy nie tak?
2 gru 18:55
daras:
nie
2 gru 19:48
asia:
8
4
3
=
3
√
8
4
=
3
√
4096
=16 lub 8
4
3
=(2
3
)
4
3
=2
4
=16
2 gru 19:57