matma rozszerzona
paulina: Potrzebuje pomocy z Matmatyki rozszerzonej, problem polega na tym że
Potrzebuje pomocy z Matmatyki rozszerzonej, problem polega na tym że robiliśmy na lekcji
przekształcenia wykresów funkcji logarytmicznej i rysowaliśmy jakies tabelki ktorych nie
ogarniam
1.y=1/x2+2x+3
2.y=3x2−2x−3
3.y=1/2x2−4x+5
4.log 1/2 z x2+2x+1
2 gru 16:03
Hajtowy:

Podstawienia tylko za "x" i wyliczanie "y"
2 gru 16:08
paulina: ale jak to mam uzupełnić tyle to jestem w stanie zrobić
2 gru 16:17
2 gru 16:18
2 gru 16:19
paulina: pomocy !
2 gru 17:01
paulina: Potrzebuje pomocy z Matmatyki rozszerzonej, problem polega na tym że
Potrzebuje pomocy z Matmatyki rozszerzonej, problem polega na tym że robiliśmy na lekcji
przekształcenia wykresów funkcji logarytmicznej i rysowaliśmy jakies tabelki ktorych nie
ogarniam
1.y=1/x2+2x+3
2.y=3x2−2x−3
3.y=1/2x2−4x+5
4.log 1/2 z x2+2x+1
2 gru 17:01
2 gru 17:01
Bizon:
... to może choć zapisz to porządnie ... zgaduj−zgadula to nie ten adres ...
2 gru 17:05
paulina: to nie moja wina zaraz wrzuce na inny adres
2 gru 17:09
2 gru 17:09