matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
;/
Flin:
arcsin(x−1/2x) jak to się robi ? dziedzina dla arcsin to <−1,1> więc zapisuje −1<x−1/2x<1 i co dalel
2 gru 11:56
Flin:
pomoże ktoś?
2 gru 12:11
Flin:
2 gru 12:35
5-latek:
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.matematyka.pl%2F102016.htm&ei=O3KcUu_iJOif7AajnoDADA&usg=AFQjCNED5lIb-gdluTjUMIehrXVQK4bR7Q
sprobuj podobnie liczyc
2 gru 12:45