matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje
Pati:
narysuj wykres funkcji i wymien jej własności
1
y= (
)
x
+
2
−3
2
1 gru 20:46
sushi_ gg6397228:
1
umiesz narysować y=(
)
x
?
2
1 gru 20:48
bezendu:
1
y=(
)
x
v
→
[−2,−3]
2
1
niebieska f(x)=(
)
x
2
1
zielona g(x)=(
)
x+2
−3
2
1 gru 20:50