matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz rownanie
qwerty:
jak sie w ogole do tego zabrac? |x
2
+ 2x| − |2 − x| = |x
2
− x|
1 gru 17:09
Kaja:
|x(x+2)|−|−1(x−2)|=|x(x−1)| |x|*|x+2|−|x−2|=|x|*|x−1| i rozwiąż w przedziałach (−
∞
;−2), <−2;0), <0;1), <1;2), <2;+
∞
)
1 gru 17:11