matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
patka:
Wartość bezwzgledna. Oblicz. 2 −
√
6
+ |2 −
√
6
| =
1 gru 16:22
help:
|2 − √6| =√6 −2 2 − √6=√6 −2 ⋁ 2 − √6= − √6+2
1 gru 16:24
patka:
Nie rozumiem
1 gru 16:25