1 gru 15:20
Matoł: nikt nie wie jak to zaczac ?
1 gru 15:53
MQ: Wie, ale na razie tu nie ma żadnego "miszcza", więc musisz poczekać, aż się zaloguje.
1 gru 15:55
daras: wszystkie miszcze dzisiaj leniuchują
1 gru 15:57
Janek191:
Pomnożyć na krzyż i zredukować wyrazy podobne.
1 gru 16:06
Matoł: oj tam oj tam , miszcz to kazdy kto wie jak to zrobic ,
Wiec jak robilem to pomnozylem na krzyz potem to co po prawej przyrownalem do tego co po lewej
czyli wychodza 2 rownania :
8y+3x=−9
−8x+3y=9
| | −45 | |
kurde ale wychodzi dziwny x i y y= |
| a to nie mozliwe |
| | 73 | |
1 gru 16:14
1 gru 16:32
mała kulka: dobra juz mam
2 gru 00:16