matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja
Kasia:
Bardzo proszę o pomoc : Narysuj wykres funkcji i wymień jej własności
−2
Y=
+3
x−2
1 gru 09:44
Radek:
ZW=R\{3} rosnąca (−
∞
,2),(2,
∞
) asymptota pionowa x=2 asymptota pozioma y=2
1 gru 10:01