matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyrazenia
paula:
jezeli 1/m + x =1 to x jest rowne
13 paź 19:58
Biebrza:
1/m + x =1
m
1
m−1
x=1−1/m=
−
=
m
m
m
13 paź 21:01
Andrzej:
1
m−1
x = 1 −
=
m
m
13 paź 21:01