Rozwiąż nierówność
asdf: |(4−x2)(1+x2)|≤0
30 lis 02:30
ICSP: |a| ≤ 0 ⇒ a = 0
To jest chyba oczywiste zatem
|(4− x2) (1 + x2)| ≤ 0 ⇒ (4 − x2)(1 + x2) = 0 ⇒ x = 2 v x = −2
30 lis 02:31
pigor: ..., a ...

dokładniej , bo to jest alternatywa :
|a| ≤ 0 ⇔ |a|<0 lub |a|=0 ⇔ a∊∅ lub a<0 ⇔
a < 0 . ...
30 lis 11:14
ICSP: ⇔ a ∊ ∅ v a = 0 ⇔ a = 0
30 lis 11:41
pigor: a niech to , znowu

przepraszam, zaczęło się;
inaczej myślę ,a co innego pisze

...
może ktoś zechce wywalić to moje cuś, dziękuję
30 lis 15:28