Bez was sobie nie poradzę :)
Wiktor : Dane są zbiory: A= {1,2,3,4,5} ; B= {2,4,6,8} : C={0,5}. Zapisz podany zbiór, wypisując
wszystkie jego elementy.
a) (A ∩ B )∪ C
b) ( A∪C) \ B
13 paź 18:34
dan: a) 2,4,0,5
b) 1,3,5,0
13 paź 20:58
Bogdan:
dan − podajesz gotowce, równie dobrze można by przepisać rozwiązanie z odpowiedzi
zamieszczanych w ostatniej części podręcznika lub zbioru zadań. To żadna nauka.
Trochę wysiłku od pytających i ich własnego wkładu należy oczekiwać i wręcz wymagać.
13 paź 21:04