matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
OBLICZ
aS :):
Oblicz : 16
log
2
4
√
2
+log
4
3
28 lis 20:34
john2:
16
log
2
4
√
2
* 16
log
4
3
= 16
log
2
2
1/4
* 4
2log
4
3
= 16
1/4
* 4
log
4
3
2
= Polecam dalej wzór a
log
a
x
= x
29 lis 09:15