Pomocy
Gaga: O ile liczba
√48 jest większa od liczby
√3
13 paź 17:23
kasandra:
omg!
√48 =
√16*3= 4
√3
Weź się do nauki, bo biednie z Tobą będzie?
13 paź 17:25
Gaga: ale ma wyjść 3
√3
13 paź 17:27
kasandra:
Nie może tak wyjść

tak by było , gdybyś miała:
√27 =
√9*3= 3
√3
13 paź 17:30
Cfaniakkk: Ludzie!



4
√3−
√3=3
√3
13 paź 17:39
Cfaniakkk: O ile jest większa było pytanie... o 3
√3
Czytamy pytania ze zrozumieniem
13 paź 17:40
kasandra:
ok
cfffaniaku ........... nie doczytałam treści

Dzięki za wyjasnienie "oczywistej− oczywistości"
13 paź 17:41
kasandra:
Dobra, spoko

Nie "cffaniakuj "
13 paź 17:42